Caesar Progress

Caesar Progress is gefocust op het leveren van ondersteuning op zowel business als IT-vlak. Hiermee zijn wij gericht op het realiseren van de doelstellingen van onze klanten. 

Wij ondersteunen de business bij het inzichtelijk krijgen van de beslisregels binnen het bedrijfsproces, om deze vervolgens eenduidig en centraal vast te leggen en te beheren. Daarnaast ondersteunen wij de IT bij het realiseren, implementeren, beheren en moderniseren van in Progress OpenEdge ontwikkelde applicaties. 

Wij helpen onze klanten op basis van detachering, projectuitvoering en beheer. 


Onderdeel Caesar Groep

Caesar Progress maakt onderdeel uit van de Caesar Groep. De Caesar Groep is in 1993 opgericht en bestaat verder uit Caesar Experts, Caesar Overheid en Garansys.

Caesar Experts beschikt over uitgebreide technologische kennis op het gebied van o.a. Microsoft, Oracle en Java. Dit sluit aan bij actuele marktthema’s zoals Het Nieuwe Werken, Enterprise Content Management (ECM), Business Intelligence (BI), Business Process Management (BPM), Service Oriented Architecture (SOA) en Software as a service (SaaS).

Caesar Overheid richt zich op het realiseren en implementeren van ICT-oplossingen, conform afspraak met de klant en zijn organisatie doelstellingen. Dit gebeurd op basis van het leveren van (digitale) maatwerk oplossingen en het inzetten van de beste bij de klant passende ICT-professionals. De klanten zijn met name grote en middelgrote (overheid) organisaties die werken met vaste leveranciers op basis van meerjarige overeenkomsten. Caesar Overheid beschikt over deskundigheid op alle functieniveaus en bijna alle ICT-technologieën.

Garansys staat voor de juiste IT- oplossing (projecten en beheer), op het juiste moment geleverd. Daarbij geldt: afspraak is afspraak! De IT-projecten en applicatiebeheer- en consultancydiensten van Garansys worden namelijk geleverd met een gegarandeerde deliverable en een garantie op tijd en op budget. Klanten bevinden zich zowel in de profit- als non-profit sector en zijn vooral ondernemende (IT) managers. Garansys blinkt uit in het waarmaken van IT afspraken.

Alle bedrijven die onder de Caesar Groep vallen, werken nauw samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.