Diensten

Caesar Progress is dé trotse Elite Service Delivery partner van Progress. Al meer dan 25 jaar leveren wij onze dienstverlening gericht op de oplossingen van Progress. Wij bezitten met ons team over een aantal eeuwen kennis en ervaring. 

Naast het leveren van onze diensten in de traditionele OpenEdge omgevingen heeft ons team focus op het moderniseren van bestaande omgevingen door gebruik te maken van Rollbase en Kendo UI.

Daarnaast hebben wij, als voorstanders van business rules management, kennis van Progress Corticon. En beschikken wij over expertise op het gebied van Progress Sitefinity.  


OpenEdge

De Kracht achter uw Business - Bouw zakelijke applicaties van de toekomst!

Het OpenEdge platform biedt een complete out-of-the-box oplossing voor het bouwen, ontwikkelen, integreren en beheren van dynamische bedrijfsapplicaties die aangeboden zijn als service of on-premise, die uw processen ondersteunen.


logo OpenEdge

Corticon

Corticon maakt het mogelijk de business rules te implementeren en centraal te beheren, door middel van modelleren in plaats van programmeren.

Corticon is een Business Rules Engine (BRE) die het mogelijk maakt om bedrijfsbeslissingen (bedrijfsregels) centraal vast te leggen en te automatiseren. Hierdoor ben je in staat om deze bedrijfsregels te beheren over verschillende afdelingen en systemen heen, zonder dat de IT-architectuur of applicatiecode moet worden aangepast. Dit maakt de processen flexibel, de doorlooptijd van aanpassingen korter en de bedrijfsregels consistent, betrouwbaar en overzichtelijk.


logo corticon

Rollbase

Lever Cloud Apps met de snelheid van het bedrijfs(leven). Snel en eenvoudig, van een idee naar een volledige SaaS Business App!

RollBase is een RAD platform (Rapid Application Development) dat bedoeld is om snel een dynamische applicatie te ontwikkelen, die te gebruiken is op ieder mobiel apparaat. Het biedt u alle functionaliteiten om mobiele en cloud-gebaseerde zakelijke applicaties te bouwen, te implementeren en te beheren.


logo RollBase

Sitefinity

Hét Content Management en Digitaal Marketing Platform

Sitefinity is een content management en marketinganalyse platform dat ontworpen is om flitsende slagen te maken in de huidige snel veranderende digitale markt. Door de flexibiliteit van Sitefinity kan zowel het design als de functionaliteit van de applicatie, direct verder worden ontwikkeld conform alle eisen en wensen.


Kendo UI

Een Complete UI Toolkit (gereedschapskist) voor Webontwikkeling

Kendo UI is een JavaScript gebaseerd framework voor het bouwen van interactieve en high-performance websites en apps. Het is geschikt voor het snel creëren van professionele web apps die deskundig en tijdig technische ondersteuning vereisen. Het framework is voorzien van meerdere UI-componenten, een breed scala data visualisatie gadgets, een Mobile kader, en meer tools die nodig zijn voor het ontwikkelen voor een web app.


logo Kendo UI