Met wie we graag samenwerken

Zie hieronder een overzicht van klanten waarmee we samenwerken.

Achmea

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener en is marktleider op de Nederlandse verzekeringsmarkt maar ook in het buitenland actief. Achmea verzekert haar klanten voor zorg, schade en inkomen. De focus ligt op eenvoudige verzekeringen, door verantwoord om te gaan met premies. Achmea benadert de markt via verzekeringaanbieders zoals Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis en FBTO.

logo Achmea

COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers)

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is de organisatie verantwoordelijk is voor de opvang van asielzoekers en begeleiden hen naar een toekomst in Nederland of daarbuiten. Zij werken daarbij nauw samen met de andere organisaties binnen de vreemdelingenketen zoals de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), de Vreemdelingenpolitie, de Koninklijke Marechaussee en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V). Ieder van deze partners heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden.

logo COA

DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen)

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) voert namens de minister van Veiligheid en Justitie straffen en vrijheidsbenemende maatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd. DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van justitiabelen en werkt op vele manieren met hen samen aan voorbereiding op terugkeer in de maatschappij.

De Dienst Justitiële Inrichtingen levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving door de tenuitvoerlegging van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen en door de aan onze zorg toevertrouwde personen de kans te bieden een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen.

Grandvision

GrandVision is actief op het gebied van optical retail en zet zich wereldwijd in voor hoog kwalitatieve en betaalbare oogzorg. GrandVision biedt deskundige optische diensten, op maat gemaakte brillen, contact lenzen en zonnebrillen. Zij zijn de overkoepelende organisatie van grote opticien ketens zoals Eyewish en Pearle.

Brocacef

Brocacef Groep is een groep van ondernemingen, werkzaam op het gebied van de gezondheidszorg. Zij zijn onder andere actief met de innovatieve farmaceutische groothandel Brocacef en de toonaangevende apotheekketen BENU Apotheek. Brocacef Groep zet zich in voor slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg.

De klanten van Brocacef zijn apothekers, apotheekhoudende huisartsen, zieken- eb verpleeghuizen, leveranciers, zorgverzekeraars en consumenten.

logo Brocacef

Uitelkaar.nl

Uitelkaar.nl is onderdeel van Justice42 met de ambitie om het recht toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken door een gepersonaliseerde online aanpak. Justice42 wil gebruikers in staat stellen om geschillen zoveel mogelijk samen op te lossen en ondersteuning te geven waar nodig. Uitelkaar.nl is een platform die het mogelijk maakt om op een moderne manier van elkaar te scheiden.

Kras

Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. Het aanbod van Kras omvat volledig verzorgde reizen zoals strandvakanties, culturele rondreizen, stedentrips, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles en theaterarrangementen.

BCT

BCT helpt organisaties met het realiseren van hun ambities op het gebied van Enterprise Information Management (EIM). Organisaties ontvangen, produceren en verwerken ieder jaar meer informatie dan voorheen. Bovendien zijn informatiebronnen meer divers en neemt de hoeveelheid ongestructureerde informatie enorm toe. Door deze ontwikkelingen wordt solide informatiemanagement steeds belangrijker. BCT helpt u hierbij en stelt u in staat het maximale uit uw informatie te halen.

logo BCT

Boehringer-Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een onderzoeksgerichte farmaceutische bedrijf dat zich inzet voor innovatieve geneesmiddelen voor mensen en dieren. Zij zijn een van de 20 grootste bedrijven in de farmaceutische industrie en is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. Elke dag creëert Boehringer Ingelheim waarde door middel van innovatie in de drie bedrijfsonderdelen: geneesmiddelen voor menselijk gebruik, diergezondheid en contractproductie van biogeneesmiddelen.

logo Boehringer-Ingelheim

CZ

CZ groep is een onderlinge waarborgmaatschappij zonder winstoogmerk. Met 3,6 miljoen verzekerden behoort CZ tot de drie grootste zorgverzekeraars van Nederland. De belangrijkste dienst is de uitvoering van de verplichte verzekering tegen ziektekosten. Verder biedt CZ ook aanvullende ziektekostenverzekeringen die niet door de basisverzekering worden gedekt. De polissen worden aangeboden onder de merknamen CZ, OHRA en Deltalloyd Zorgverzekeringen.

logo CZ

Keylane

Keylane levert diensten aan meer dan honderd verzekeringsmaatschappijen en pensioeninstellingen met vestigingen verspreid over Europa. Zij zijn een vooraanstaande Europese leverancier van moderne, klantgerichte SaaS-software voor de verzekerings- en pensioensector. Met behulp van IT-kennis en veel expertise in de sector helpt Keylane haar klanten met het verbeteren van hun bedrijfsvoering en de inzet van technologie. Door het bieden van geavanceerde oplossingen helpen zij de kosten te verlagen, nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen en de klanttevredenheid te vergroten.

MediaMarkt

MediaMarkt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen vijftig vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van MediaMarkt precies wat zij mogen verwachten.

MediaMarkt Nederland maakt deel uit van de METRO Group. Dit is een wereldwijd opererende organisatie en een van de grootste retailers ter wereld.

Smurfit Kappa

Smurfit Kappa biedt een groot aantal innovatieve oplossingen op het gebied van: productoptimalisatie, voorraadbeheer bij haar klanten, e-commerce en duurzaamheid. Smurfit Kappa biedt een uniek breed productengamma, afgestemd op de supply chain van de klant.

Het ontwerpen, produceren en leveren van verpakkingen op basis van papier voor het verpakken, promoten en beschermen van de producten van de klant is waar het bij Smurfit Kappa om draait. Met een productie van meer dan 10,5 miljard m2 golfkartonnen verpakking en spelen zij wereldwijd een belangrijke rol als leverancier op de markt van massief karton, vouwkarton en kokers.

The Greenery

The Greenery is een internationale verkooporganisatie van verse groente en fruit. Als eigendom van de telercoöperatie Coforta, leveren zij jaarrond een compleet dagvers assortiment van groente en fruit aan supermarkten, groothandelaren, cateraars en verwerkende industrie. Om het assortiment jaarrond aan klanten te kunnen leveren werkt The Greenery intensief samen met haar telers en samenwerkingspartners uit zowel binnen- als buitenland. Het efficiënt beheren en sturen van het brede productaanbod - dat niet alleen aansluit op de behoefte van de samenleving maar hier juist op anticipeert - is het vak dat The Greenery beheerst.